Georgiana Cristea este Chief Development Officer pentru THE TRAINERS

Georgiana Cristea CDO THE TRAINERS

Georgiana a început studiul comunicării în urmă cu 14 ani și în prezent este doctorand în Științele Comunicării (SNSPA), iar tema tezei de doctorat este: „Rolul comunicării manageriale în retenția angajaților din Generația Y”.

Are peste 5500 de ore de training livrate pe teme precum: Customer Care și Excelență în Relația cu Clienții, Comunicare Scrisă, Comunicare Verbală, Comunicare Non Verbală, Comunicare în Echipă, Tehnici pentru Selecția și Retenția tinerilor din Generația Y, Tehnici pentru Prezentări de Impact, Formare de Formatori și programe de management.

„Clienții noștri sunt din domenii diferite, conduc firme de mărimi diferite, însă ce au în comun managerii companiilor cu care lucrăm la THE TRAINERS, este deschiderea spre dezvoltarea oamenilor din echipele lor și investiția făcută în OAMENI. Investiție pe care personal o consider cea mai de durată și cea mai valoroasă!”, spune Georgiana.

Ne bucurăm să o avem pe Georgiana în Core Team-ul THE TRAINERS, și suntem convinși că  împreună vom avea mai mult succes!

The Trainers – prima platformă ce conectează companiile cu experți în training
www.thetrainers.ro
©2014-2015 The Trainers, Irisului, Nr 1, 077175 Bucharest, Romania