THE TRAINERS este acum marcă înregistratăTHE TRAINERS® white

THE TRAINERS este un proiect început în urmă cu mai bine de 4 ani, care are ca scop principal simplificarea mecanismelor de achiziție de training și construirea unei echipe de traineri și consultanți cu expertiză relevantă pe domeniile în care sunt implicați.

Astfel că, THE TRAINERS, prima platformă ce conectează companiile cu experți în training, în cei patru ani de activitate a construit împreună cu cei peste 40 de facilitatori validați proiecte pentru mai bine de 50 de companii partenere. Parteneri împreună cu care creștem, dezvoltăm sănătos.

Modelul de business propune o nouă abordare în industria globala de training, prin crearea unui marketplace din care companiile pot achiziționa direct servicii de training și dezvoltare personală de la experții înscriși în platformă.

Recent THE TRAINERS a devenit marcă înregistrată, încă o recunoaștere a abordării diferențiate pe care o construim în piață alături de întreaga echipă de facilitatori. Prin urmare, THE TRAINERS®, reprezintă reușita fiecărui membru al echipei.

Screen Shot 2019-01-27 at 10.52.20 PM


THE TRAINERS – prima platformă ce conectează companiile cu experți în training
www.thetrainers.ro
©2014-2018 THE TRAINERS, Aurorei street, 5th, Bucharest, Romania