Cum ar fi dacă ai avea acces la un întreg departament de training?

THE TRAINERS

Bine te-am găsit!

Este drept, nu ți-am mai scris de ceva vreme, dar în tot acest timp am fost aproape și am ascultat cu atenție vocea ta, a partenerului nostru. Ca răspuns, avem pregătită o abordare pragmatică pentru a te ajuta să ai continuitate în procesele tale de formare și pregătire a echipelor tale, o propunere mai accesibilă, pragmatică și continuă pentru mecanismele tale de învățare.

Împreună cu echipa THE TRAINERS am construit subscripția lunară. Ai înțeles bine, este ca un fel de abonament, dar mai flexibil și mai orientat către nevoile tale, sub un buget relaxat.

Este ca și cum ai avea un departament de training, de tip shared.

 

THE TRAINERS

DE CE?
Pentru că mai ales în perioadele dificile ale unui business, oamenii au nevoie de învățare. Pentru că astfel poți accesa propriul tău departament de training, poți accesa articole pe teme de actualitate, consultanță pe nevoi de training tehnice si productive.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?
Noi îți pregătim o analiza inițială a nevoilor de formare din organizație, după care te consiliem în a alege serviciul cel mai potrivit membrilor echipelor tale: training, coaching, consultanță, feedback, consiliere, șamd.
Vei avea șansa să accesezi programe de învățare personalizate și adaptate, de la oricare dintre cei peste 35 de traineri afișați și validați din platformă (pe care îi găsești aici).
În plus, tu decizi dacă livrăm online sau offline, câte ore să dureze și cum îți repartizezi orele funcție de priorități.

CE AI TU DE FĂCUT?
Alege care este cel mai potrivit plan pentru tine, iar funcție de ce vei decide noi ne adaptăm și îți punem la dispoziție:

  • toate cunoștințele și experiența noastră pentru managementul unui departament de training.
  • întreaga echipă de traineri cu expertiză practică.
  • metode diversificate de dezvoltare: centre de evaluare si evaluare de competențe (fie utilizând instrumente psihometrice acreditate, fie dezvoltând ceva adapta ție), training, workshop, brainstorm, coaching, consultanță,  feedback, șamd.
  • flexibilitate în a decide metoda de livrare, online, offline sau cele doua mixate.
  • discount pentru plata anticipată.
  • discount oferit la contractarea altor cursuri din platformă.

Lasă-ne un mesaj dacă această propunere ți se pare potrivită pentru tine și o vom pune la treabă.


THE TRAINERS – prima platformă ce conectează companiile cu experți în training
www.thetrainers.ro
©2014-2021 THE TRAINERS, Bucharest, Romania