Termeni si conditii

Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile inainte de a folosi site-ul www.thetrainers.ro, deoarece utilizarea sau navigarea pe acest site echivaleaza cu acceptarea expresa si neconditionata a acestora. In cazul in care nu sunteti de acord sau acceptati partial termenii si conditiile de utilizare a www.thetrainers.ro va rugam sa nu continuati accesarea site-ului.

Prin inregistrarea pe site, sunteti de acord ca sunteti unic responsabil pentru siguranta si mentinerea confidentialitatii datelor legate de utilizatorul si parola folosite.

Definitii

THE TRAINERS – este denumirea comerciala a SC THE TRAINERS NETWORK SRL, cu sediul social în strada Irisului, nr 1, bloc I5, scara 3, apt 106, Stefanestii de Jos, Ilfov, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J23/625/25.02.2015, CUI 34151792, având contul nr. RO56 RZBR 0000 0600 1752 4084 deschis la Raiffeisen Bank Pipera.

Companie – societate comerciala - o grupare de persoane constituita pe baza unui contract de societate şi beneficiind de personalitatea juridica, in care asociatii se inteleg sa puna in comun anumite bunuri, pentru exercitarea unor fapte de comert, in scopul realizarii şi impartirii beneficiilor rezultate

Trainer – formator, un specialist care concepe, proiecteaza, organizeaza si sustine predarea unei materii de studiu sub forma unui ciclu de lectii sau de prelegeri in domeniul sau de expertiza.

Know-how – reprezinta pachetul-program educational si de consultanta care permite utilizarea mai buna si mai eficienta a fortei de munca a participantilor, precum si dezvoltarea abilitatilor, aptitudinilor si atitudinii acestora; de aceea utilizarea si adaptarea serviciilor educationale si de consultanta furnizate conform metodei de lucru proprii este proprietatea exclusiva a Trainerului.

Training – reprezinta serviciile speciale de consultanta si educatie care fac parte integranta din Know-how-ul Trainerului si sunt organizate pe baza acestuia in vederea aplicarii practice a principiilor Know-how-ului Trainerului.

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.thetrainers.ro

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite utilizatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre Client/Companie si istoricul Companiei in Site (comenzi, facturi fiscale, garantii, etc.).

Site – adresa www pe care va aflati in acest moment si subdomeniile acesteia.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre trainer si Companie, fara prezenta fizica simultana a trainerului si a Companiei cu respectarea termenilor si conditiilor acestui site.

Reprezentant Companie – persoana care poate reprezenta legal compania, care poate incheia in numele companiei contracte de prestari servicii de training.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator /Client /Companie vis-à-vis de serviciile de training prestate . Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare serviciu putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Ratingul se va acorda dupa efectuarea trainigului/cursului de catre companie dar si in functie de rezultatele obtinute in urma centralizarii raspunsurilor participantilor din formulare.

Drepturile de propietate intelectuala

Continutul site-ului THE TRAINERS: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC THE TRAINERS NETWORK SRL si a trainerilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC THE TRAINERS NETWORK SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

SC THE TRAINERS NETWORK SRL poate oferi persoanelor interesate si colaboratorilor, printr-un acord scris, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului THE TRAINERS.

Utilizarea pe THE TRAINERS a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. THE TRAINERS nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

Functionarea serviciului

Inregistrarea pe site utilizarea serviciilor THE TRAINERS se realizeaza in urma inregistrarii pe site. Numai utilizatorii inregistrati pot cumpara cursuri/traininguri si vizualiza trainerii care ofera aceste servicii. Numele de utilizator ales nu trebuie sa fie numele unui domeniu web sau un numar de telefon sau alte cuvinte care pot fi interpretate ca fiind date de contact direct. Recomandam alegerea unui nume de utilizator cat mai sugestiv care sa ofere incredere trainerilor pentru realizarea tranzactiilor.

Validarea conturilor se face manual, dupa ce sunt verificate datele pe care le completati in formularul de inregistrare.

Rezervarea cursului se face de catre companie prin completarea formularului de rezervare. Cumpararea cursului are loc dupa acceptarea rezervarii de catre trainer.

Rezervarea cursurilor poate fi facuta de reprezentatii legali ai companiilor sau de persoanele cu drept legal de semnatura.

Acceptarea rezervarii se face de catre trainer in cazul in care accepta toate cerintele completate in formularul de rezervare. Acceptarea rezervarii se face in cel mult 24 ore.

Semnarea contractelor are loc dupa aceptarea rezervarii pentru fiecare curs in parte.

Desfasurarea si incheierea cursului/trainingului are loc in perioada si in locatia stabilita in formularul de rezervare.

Modificarea datei sau perioadei de prestare a unui curs sau a unor parti din curs se face prin acordul partilor, prin act aditional dupa ce anuntati in scris la adresa de e-mail: office@thetrainers.ro. Orice intelegere facuta cu trainerul fara aprobarea in prealabil a SC THE TRAINERS NETWORK SRL nu are valoare contractuala.

Acordarea ratingului se va acorda dupa efectuarea trainigului.

Plata si termenul de plata. Plata catre trainer se va face dupa incasarea sumelor de la Compania beneficiar al programlui de training, in termen de 5 zile lucratoare de la data primirii facturii, emisa de catre trainerul contractat. Comisionul pentru serviciile de promovare asigurate prin intermediul site-ului THE TRAINERS se vor retine in momentul incasarii contravalorii facturilor emise.

Anularea rezervarii se poate face de catre Trainer doar daca anuntati cu 5 zile inainte THE TRAINERS si numai daca puteti recomanda un trainer care sa poata tina cursul in acceleasi conditii. In cazul in care nu va puteti prezenta si nici nu recomandati un trainer care va poate inlocui, contul dumneavoastra va fi suspendat si veti fi obligat la plata profitului nerealizat si a cheltuielilor pentru promovarea serviciilor in valoare de 30% din valoarea cursului rezervat la care se vor adauga eventuale cheltuieli cu promovarea in cuantum de 10% din valoarea cursului rezervat.

Anularea rezervarii se poate face de catre Companie cu 5 zile inaintea rezervarii. Pentru nerespectarea promisiunii de training, Compania va trebui sa plateasca 30% din contravaloarea cursului catre THE TRAINERS.

Diminuarea numarului de participanti se poate face cu 5 zile inainte de inceperea cursului.

Cresterea numarului de participanti se poate face cu 5 zile inainte de inceperea cursului si poate implica costuri aditionale.

Schimbarea locatiei se poate face cu 5 zile inainte de inceperea cursului numai prin act aditional si pot fi implicate costuri aditionale.

Relatia intre Companie si Trainer

Trainerul se obliga sa presteze cursul dorit conform structurii si cerintelor companiei la data si locul stabilit in rezervare. Trainerul va respecta Standardul de curs THE TRAINERS.

Intelegerea intre Companie si Trainer, incluzand durata necesara realizarii proiectului, conditiile si termenele de plata precum si alte detalii legate de proiect, se realizeaza prin intermediul site-ului nostru. Compania este responsabila pentru administrarea, si furnizarea tuturor mijloacelor necesare pentru desfasurarea trainingului in concordanta cu termenii stabiliti prin intermediul site-ului www.thetrainers.ro. Trainerul este responsabil cu furnizarea cursului la timp si in conditiile stabilite prin intermediul site-ului www.thetrainers.ro.

Comunicarea intre Companie si Trainer se face numai prin folosirea platformei, prin folosirea serviciului de mesagerie, orice intelegere incheiata in afara acestora nu are valoare contractuala.

Compania trebuie sa puna la dispozitia Trainerului toate informatiile relevante pentru pregatirea programului de instruire.

Partile se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor, informatiilor si documentelor transmise ca efect al prestarii cursurilor.

Standardul de curs THE TRAINERS

Standardul de Curs THE TRAINERS reprezinta metodele, pasii si structura de eveniment pe care THE TRAINERS o promite spre livrare Companiei.

 • Trainerul va fi prezent in locatia in care urmeaza a se desfasura trainingul cu cel putin 1 ora (60minute) inainte de inceperea evenimentului pentru a verifica locatia in care va avea loc evenimentul, functionarea optima a echipamentelor proprii sau a celor existente in locatie necesare desfasurarii trainingului, distribuirea materialelor puse la dispozitie de SC THE TRAINERS NETWORK SRL (pixuri, mape, manualul participantului, foi cu antet, nominete, etc), pozitionarea si aranjarea participantilor in sala, climatizare si alte aspecte care tin de confortul participantilor.
 • Evenimentul va debuta la ora stabilita impreuna cu Compania. Se accepta cel mult un decalaj de 10minute, timp care urmeaza a fi recuperat la prima pauza de cafea. In cazul in care vor fi participanti lipsa, acestia se vor anunta la prima pauza de cafea (sau cu prima ocazie cand evenimentul permite) la adresa office@thetrainers.ro.
 • Trainerul se obliga se respecte intocmai formatul de curs pe care l-a stabilit impreuna cu compania, sa livreze programul sub obiectivele propuse.
 • Trainerul se obliga ca la finele fiecarei zile sa ofere participantilor fisa de prezenta in vederea semnarii acesteia, si in plus va trimite tot la finele zilei catre adresa office@thetrainers.ro statusul zilei in curs.
 • Evenimentul se va considera inchis in momentul in care programul se va finaliza conform descrierii acestuia stabilita impreuna cu Compania.
 • Trainerul se obliga ca la finele evenimentului sa ofere participantilor formularele de feedback [THE TRAINERS Feedback Form] in vederea colectarii informatiilor din sala.
 • Trainerul se obliga ca in cel mult 24h de la inchiderea evenimentului sa trimita catre THE TRAINERS informatiile despre evenimentul desfasurat: formularele de feedback centralizat + detaliat, formularul de feedback trainer si listele cu prezenta.
 • Pe toata durata evenimentului trainerul va respecta imaginea si conduita de business aferenta evenimentului. Astfel, tinuta trainerului va fi minim smart-casual business, iar limbajul si atitudinea acestuia adaptate grupului tinta din sala si aliniate standardului THE TRAINERS.
 • In cazul desfasurarii trainingului in locatii alese de companii conditiile minime pentru desfasurarea trainingului se vor stabili in momentul incheierii contractului.
 • Incalcarea totala a Standardului de curs THE TRAINERS, se sanctioneaza cu suspendarea contului si aplicarea unor penalitati in valoare de 50% din valoarea serviciilor prestate.
 • Incalcarea partiala a Standardului de curs THE TRAINERS, se sanctioneaza cu aplicarea unor penalitati in valoare de 30% din valoarea serviciilor prestate. Incalcarea partiala a Standardului de curs THE TRAINERS in mod repetat duce la suspendarea contului.

Relatia intre THE TRAINERS si Traineri

Acceptarea termenilor si conditiilor se face odata cu inregistrarea trainerului pe site pentru inregistrarea clasica sau Login cu LinkedIn pentru inregistrarea cu contul LinkedIn.

SC THE TRAINERS NETWORK SRL intermediaza si promoveaza serviciile trainerilor prin intermediul platformei www.thetrainers.ro. Trainerii trebuie sa tina cursurile in conformitate cu descrierea si structura incarcata pe THE TRAINERS la termele stabilite in momentul acceptarii rezervarii cursului. Continutul programelor trebuie sa fie practice, sa aiba ca scop perfectionarea abilitatilor, sa motiveze participantii.

Cursul nu poate contine adrese de e-mail, link-uri catre site-ul trainerului sau alte date pentru contact direct.

THE TRAINERS promoveaza Traineri Validati. Trainer Validat se considera trainerul care in urma parcurgerii Procedurii de Validare a fost declarat “validat”.

Procedura de validare:

1. Programeaza un curs open (sau dedicat), invita-ne sa participam; Unul din membrii Echipei de Validare THE TRAINERS va fi acolo; deruleaza evenimentul profesionist si obtine feedback pozitiv din sala (ceilalti participanti), iar mai apoi obtine un feedback din partea noastra si decizia de a primi un loc in echipa de traineri. Vino cu cel putin 3 clienti din portofoliul tau care sa ne ofere recomadari scrise cu privire la proiecte desfasurate anterior.

2. Lunar vom organiza sesiuni de validare; Inscrie-te si ocupa un loc din cele destinate unei sesiuni de demo; Demonstreaza-ti abilitatile, iar mai apoi obtine un feedback din partea noastra si decizia de a primi un loc in echipa de traineri; In final, adauga la cele de mai sus cel putin 3 clienti din portofoliul tau care sa ne ofere recomadari scrise cu privire la proiecte desfasurate anterior.

Trainerul se obliga sa respecte Standartul de Curs THE TRAINERS.

Incalcarea totala a Standardului de curs THE TRAINERS, se sanctioneaza cu suspendarea contului si aplicarea unor penalitati in valoare de 50% din valoarea serviciilor prestate.

Incalcarea partiala a Standardului de curs THE TRAINERS, se sanctioneaza cu aplicarea unor penalitati in valoare de 30% din valoarea serviciilor prestate. Incalcarea partiala a Standardului de curs THE TRAINERS in mod repetat duce la suspendarea contului.

THE TRAINERS promoveaza serviciile oferite de Traineri atat prin intermediul site-ului THE TRAINERS cat si prin intermediul altor parteneri media in online si ofline.

THE TRAINERS acorda suport si consultanta fiscala, juridica si contabila trainerilor pentru serviciile prestate prin intermediul site-ului THE TRAINERS.

Contravaloarea cursului/programului include si comisionul (in valoare de 30%) THE TRAINERS care va fi retinut dupa incasarea contravalorii facturilor emise.

THE TRAINERS nu granteaza securitatea si protectia informatiilor incarcate de trainer in platforma.

Relatia intre THE TRAINERS si Companie

Acceptarea termenilor si conditiilor se face odata cu inregistrarea companiei pe site pentru inregistrarea clasica sau Login cu LinkedIn pentru inregistrarea cu contul LinkedIn.

THE TRAINERS ofera Companiilor promisiunea de a lista doar acei traineri relevanti din piata. Pentru aceasta, Trainerii vor trece prin Procedura de Validare; cei care vor fi declarati admisi vor aparea in site evidentiati printr-un badge special.

THE TRAINERS se obliga sa asigure prezenta la data si in locatia specificata in formularul de rezervare un trainer cu acceasi pregatire si experienta care sa poata respecta structura cursului in cazul in care din motive de forta majora trainerul contractat initial nu se poate prezenta. THE TRAINERS verifica recomandarile, experienta si certificarile trainerilor, insa nu garanteaza drepturile de propietate intelectuala a materialului prezentat de catre trainer. THE TRAINERS nu garanteaza exclusivitatea cursurilor oferite de traineri.

In cazul in care locatia este aleasa de companie, aceasta se obliga sa asigure conditiile necesare trainerului pentru desfasurarea trainingului in conditii optime, in comformitate cu Standardul de curs THE TRAINERS.

Compania se obliga sa achite la termenul stabilit contravaloarea serviciilor prestate. Pentru motive justificate THE TRAINERS isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Companiei in vederea efectuarii unei rezervari/ comenzi si/sau la unele din modalitatile si termenele de plata acceptate in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Companiei pe Site, si actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel THE TRAINERS. Pentru aceste stituatii, Compania se poate adresa in scris la adresa Ilfov, Stefanestii de Jos, Complex Rezidential Cosmopolis, str Irisului nr 1, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor.

Clauza de neconcurenta

Trainerii se obliga sa nu contacteze si sa nu desfasoare alte activitati de training cu societatile comerciale cu care au colaborat prin intermediul siteului www.thetrainers.ro in nume propriu sau prin intermediul altor colaboratori sau asociati pe tot parcursul in care au creat un cont activ pe siteul www.thetrainers.ro.

Companiile se obliga sa nu contacteze si sa nu desfasoare alte activitati de training cu trainerii cu care au colaborat prin intermediul siteului www.thetrainers.ro in nume propriu sau prin intermediul altor colaboratori sau asociati pe tot parcursul in care au creat un cont activ pe siteul www.thetrainers.ro.

Nerespectarea clauzelor de neconcurenta duce la plata unor despagubiri echivalente prejudiciului produs prin incalcarea obligatiei de neconcurenta.

Confidentialitate

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Companie/Trainer cu privire la continutul cursului fara consimtamantul prealabil scris al Trainerului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Companiilor acces nerestrictionat si irevocabil la acestea. Compania cunoaste ca prezentul contract nu-i da dreptul sa transmita Know-how-ul Prestatorului sau sa-l faca cunoscut unor terte persoane, dar sunteti, de asemenea, de acord ca, Companiile sa poata utiliza liber, exclusiv in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. THE TRAINERS nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Plata si livrarea cursurilor

Plata si livrarea cursurilor se va face conform specificatiilor fiecarei oferte si a termenilor stabiliti de parti in momentul rezervarii cursului.

Exonerarea de raspundere

SC THE TRAINERS NETWORK SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la THE TRAINERS sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, THE TRAINERS fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. THE TRAINERS nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

THE TRAINERS nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile cursurilor prezentate pe site, acestea fiind puse la dispozitia THE TRAINERS de catre traineri. Informatiile incluse pe THE TRAINERS au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care trainerii si/sau companiile le pun la dispozitie. In cazul in care observati informatii a caror autori sunteti sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, va rugam sa ne contactati de urgenta la adresa Ilfov, Stefanestii de Jos, Complex Rezidential Cosmopolis, str Irisului nr 1, pentru a putea fi luate masurile legale necesare. Parerile exprimate in cuprinsul materialelor de trainer sunt asumate in intregime de acestia si nu implica responsabilitea solidara a THE TRAINERS.

THE TRAINERS isi rezerva dreptul de a anula rezervarile pentru cursurile care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru cursuri. (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice reprezentant legal al unei companii cu un nivel mediu de pregatire).

Forta majora

Orice imprejurare independenta de vointa Partilor, intervenita dupa data semnarii Contractului si care impiedica executarea acestuia este considerata forta majora sau caz fortuit, daca indeplineste conditiile prevazute de art. 1351 din Codul civil si exonereaza de raspundere Partea care o invoca.

Partea care invoca forta majora sau cazul fortuit trebuie sa anunte cealalta Parte in termen de 5 zile de la aparitia respectivului caz de forta majora sau caz fortuit, si, de asemenea, de la incetarea acestui caz. Dovada cazului de forta majora se va face cu un certificat eliberat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Dovada cazului fortuit se va face de catre Partea in imposibilitate de a-si executa obligatiile, cu orice mijloc de proba.

In caz de neintelegere, evenimentul de forta majora trebuie atestat de Camera de Comert si Industrie sau de orice alta institutie neutra, care poate emite un asemenea document. Dovada cazului fortuit se va face de catre Partea in imposibilitate de a-si executa obligatiile, cu orice mijloc de proba.

Partea care invoca forta majora sau cazul fortuit va notifica de asemenea cealalta Parte asupra incetarii cazului de forta majora sau cazului fortuit in termen de cinci (5) zile de la incetare.

Reclamatii si Litigii

THE TRAINERS nu mediaza dispute referitoatre la calitatea serviciilor prestate sau neonorarea platilor. THE TRAINERS poate suspenda temporar sau definitiv orice cont care incalca prevederile prevazute de Termenii si conditiile site-ului sau de orice alta procedura prezentata pe site. Orice inchidere definitiva a contului va duce la stergere profilului utilizatorului. Odata un cont inchis , utilizatorul nu isi poate reface contul sub acelasi nume.

Pentru orice reclamatie, utilizatorul, compania si trainerul trebuie sa se adreseze in prealabil la adresa Ilfov, Stefanestii de Jos, Complex Rezidential Cosmopolis, str Irisului nr 1. Orice litigiu se solutioneaza pe cale amiabila si daca acest lucru nu este posibil, va fi dedus judecatii instantelor competente de la sediul THE TRAINERS.

Modificari/Schimbari Periodice:

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau Termenii si Conditii.

Societatea se extinde continuu, isi updateaza si optimizeaza website-ul, si serviciile aferente, in paralel avand dreptul de a modifica liber termenii si conditiile de utilizare a website-ului. Din acest motiv, se recomanda utilizatorilor/companiilor/trainerilor sa citeasca termenii si conditiile de utilizare la intervale regulate de timp pentru a se informa cu privire la eventualele schimbari de continut. Societatea poate, in orice moment, sa anuleze, sa stearga, sa amane sau sa intrerupa orice functie de pe website, inclusiv disponibilitatea serviciilor, prezentarilor sau descrierilor oricarui serviciu/curs.

Frauda

Orice tentativa de frauda sau orice frauda, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor THE TRAINERS, deturnarea continutului cursurilor de catre terti, etc vor fi pedepsite conform legii penale.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.